book2 English - Korean1.3

Free
101.76 MB
  Download  Publisher Description ( Bulgarian )Научете безплатно корейски онлайн с помощта на 100 аудио (mp3) файла!

book2 съдържа 100 урока, които дават на начинаещите знание за основната лексика на езика. Без предварителни знания, Вие ще се научите да говорите свободно кратки изречения в действителни житейски ситуации за отрицателно време. Методът на book2 успешно комбинира аудио и тект за ефективно усвояване на езика.

book2 съответства на ниво А1 и А2 на Общия Европейски Стандарт и следователно е подходяща да всички видове училища и ученици. Аудио файловете могат също така да бъдат ефеткивно използвани като притурка в езиковите училища и в езиковите курсове. Възрастните, които са изучавали език в училище, могат да си възстановят знанията, използвайки book2.

book2 е достъпна на над 40 езика и в приблизително 1600 езикови комбинации, като от немски на английски, от английски на испански, от испански на китайски и пр!

100-те урока ще Ви помогнат бързо да изучите и използвате чуждия език в различни ситуации (например, в хотела или ресторанта, на екскурзия, по време на кратък разговор, запознанство с хора, пазаруване, в кабинета на доктора, в банката и т.н.). Можете да изтеглите аудио файловете на Вашия mp3-плеър и да ги слушате навсякъде – на автобусната спирка, в колата, или по време на обедната почивка! За да получите максимална полза от book2, учете по един урок на ден и повтаряйте редовно това, което вече сте научили в предишните уроци.

Целта на безплатния аудио-проект book2 е да насърчи хората по целия свят да изучават чуждестранни езици и да увеличат разбирането между страните и културите. Можете да подкрепите проекта като изтеглите аудио файловете и ги споделите с Вашите деца, приятели и колеги! Също така, можете да подкрепите book2 като добавите линка www.goethe-verlag.com/book2/ на Вашата уеб-страница.

Книга: http://www.amazon.com/gp/product/145364511X?ie=UTF8&tag=goetheverlag-20

Read The publisher description in: Afrikaans, Chinesesimplified, Croatian, Danish, Dutch, English, French, German, Hungarian, Italian, Korean, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Ukrainian

Download and use it now      book2 English - Korean 1.3Add a review


Tell us your experience with book2 English - Korean 1.3RELATED PROGRAMS
Our RecommendationsBarCode2D-PNG

book2 English - Korean 1.3 Screenshot


Click stars to rate this APP!

Users Rating:  
  4.0/5     53
Editor Rating:  
  0/5
Downloads last week: 4
Size: 101.76 MB
Price: N/A
Release Date: 2010-09-14
Publisher: Goethe-Verlag
Operating System: android, linux, mac, other, unix, windows